×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Для дітей з обмеженими можливостями на Житомирщині влаштували фестиваль

Фестиваль “Райдуга” вже декілька років поспіль розкриває таланти дітей з обмеженими можливостями з дитячих будинків-інтернатів,

n 2310156359шкіл-інтернатів Житомирщини, дітей-сиріт Володарськ-Волинського та Коростенського районів.

За словами організаторів фестивалю, “Райдуга” - це ще один привід звернути увагу громадськості та органів влади на проблеми виховання, творчого розвитку та повноцінного життя дітей з обмеженими можливостями.  

Програма фестивалю охопила виступи творчих колективів та окремих виконавців у різних жанрових номінаціях, конкурсах, спортивних іграх. Приємністю для учасників фестивалю стали безкоштовні обіди, сувеніри та подарунки.

На фестиваль завітала та змогла насолодитись виступами і керівник місцевого Іршанського відділення ПриватБанку Наталія Лебіга.

“Нам надзвичайно приємно приєднатись і підтримати такий фестиваль творчості, доброзичливості і розвитку. Діти - це майбутнє країни, а тому дуже важливо, щоб вони розвивались, самореалізовувались, розкривали свої таланти. До того ж, для діток з обмеженими можливостями такий фестиваль є хорошою можливістю поспілкуватись із ровесниками та знайти нових друзів”, - зазначила Наталія Лебіга.

ПриватБанк, крім того, що неодноразово підтримував подібні фестивалі та заходи для дітей, і сам втілює цілу програму, спрямовану на розвиток і підвищення фінансової грамотності школярів.

Із 2009 року у ПриватБанку стартувала програма ЮніорБанк, яка включає в себе декілька напрямків, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та ще один напрямок - бізнес-квест.

Такі напрямки позитивно впливають на інтелектуальний і фізичний розвиток дітей, вчать їх нестандартно мислити та працювати в команді і звичайно дають корисні знання про гроші, картки і роботу банку в цілому.

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 600 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Последнее изменение Пятница, 23/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework