×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обрали найкращі книги 2015 року

Нещодавно в облдержадміністрації відбулось заключне засідання членів організаційного комітету обласного щорічного конкурсу «Краща книга року» у 2015 році,

n 0911156582на якому було завершено роботу над опрацюванням конкурсних видань.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, цього року на конкурс було подано 41 видання місцевих авторів від 6 видавничих організацій області. Книги розглядались у 9 номінаціях: «Мій край», «Особистість і доба», «З глибини знань», «Поезія року», «Проза року», «Світ дитинства», «Кращий літературний дебют», «Мистецтво друку», «Гран-прі». Найбільшою кількістю видань представлені номінації «Мій край» та «Світ дитинства».

Перед оргкомітетом було нелегке завдання – обрати кращі видання за глибиною змісту, багатством літературно-художніх засобів, професійним рівнем, рівнем редакційно-видавничої підготовки та якістю поліграфічного виконання. Проте, незважаючи на значний об’єм роботи та стислі терміни, члени організаційного комітету конкурсу сумлінно проаналізували творчий доробок письменників Житомирщини. Після плідної та відповідальної роботи всі видання отримали справедливу оцінку експертів.

Члени оргкомітету визначили цьогорічних переможців у кожній з номінацій. Урочистості з нагоди відзначення переможців обласного щорічного конкурсу «Краща книга року» відбудуться традиційно 9 листопада, в День української писемності та мови.

Довідково:

Обласний щорічний конкурс «Краща книга року» проводиться в рамках реалізації заходів обласної Програми забезпечення відкритості в діяльності обласної державної адміністрації, обласної ради та розвитку інформаційної сфери області на 2013-2015 роки.

Мета конкурсу – визначення кращих художніх, краєзнавчих, наукових, довідкових, дитячих видань, підтримки та заохочення книговидавців, письменників області, популяризації читання, мистецтва творення книги та підвищення рівня поліграфії.

Організаторами конкурсу є обласна державна адміністрація, обласна рада, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Для організації та проведення конкурсу створюється організаційний комітет, який діє на громадських засадах. До складу комітету входять відомі письменники, історики, літературознавці, науковці, краєзнавці, художники, критики, громадські та культурні діячі, фахівці видавничої та поліграфічної галузей.

Последнее изменение Понедельник, 09/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework