×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

“Арт-Село” відсвяткувало свій день народження із об’єднавчою назвою: “New Look МГО АРТ-Село Ювілей 12+”

Майданчиком для святкування стала Житомирська обласна дитяча бібліотека.

n 1011156600Працівники бібліотеки влаштували театралізоване дійство, а партнери організації принесли подарунки і солодощі, провели вікторину та лялькову виставу.

Як передає «Житомирська хвиля», за ці роки організацією проведено безліч художніх міжнародних та обласних дитячих виставок, благодійних акцій, аукціонів, ярмарків, презентацій, художніх конкурсів різноманітної тематики. Розповідає керівник організації, член Національної спілки художників України Олена Славова: “У нас є досягнення, які відомі за межами України: здобутки в соціальних програмах, волонтерська допомога нашим АТОшникам. Все це завдяки тим дітям, які відвідують майстер-класи. Це діяльність, яка допомагає вижити, вистояти, залишатися гідним членом громади”.

Проектом “New Look МГО АРТ-Село Ювілей 12+” були представлені персональні виставки Олени Славової та її батька, скульптора Леонарда Славова, а також виставки вихованців “Арт-Села”. Здібність до малювання відкрила в собі й дитяча письменниця Марія Пономаренко: “Я стала художницею дякуючи внучці Даринці. Пішла з нею на заняття і на третій день почала малювати. Навіть виставки були. У мене особливий напрямок – український наїв. Я ж ніде не вчилася, лише Оленка мені показувала, значить я інтуїтивно почала малювати. Уявіть собі, щоб я не прийшла з Даринко до Оленочки – я б ніколи в житті не дізналась, що можу малювати”.

Последнее изменение Вторник, 10/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework