×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

17 листопада, обласна наукова бібліотека запрошує житомирян одразу на три заходи

О 14.00 в актовій залі бібліотеки проходитиме обласний огляд-конкурс творів декоративно-ужиткового мистецтва,

n 1311156674представлений вихованцями загальноосвітніх шкіл-інтернатів та спеціальних навчальних закладів Житомирщини.

А вже через годину – о 15.00 – у конференц-залі бібліотеки заплановано зустріч з українським письменником та літературознавцем Василем Габором. Захід проходитиме у форматі відвертої розмови, під час якої Василь Габор говоритиме про життя, творчість та власні погляди на вирішення проблеми взаєморозуміння в українському суспільстві:

"Зокрема, у бесіді будуть порушені питання взаєморозуміння, толерантності, вирішення конфліктів та різниці у поглядах на останні події в Україні. Обговорюватимуть рішення щодо створення спеціального словника для українських ЗМІ, що висвітлюють події на сході України. Мова йтиме і про толерантність та надання допомоги в повсякденних ситуаціях; а також – про пошук шляхів і можливості будувати нове життя, коли повернення до минулого є неможливим", – розповіла завідувачка відділу читальних залів Житомирської обласної наукової бібліотеки Людмила Баздирєва.

Проект реалізується в рамках програми "Бібліотека як міст культурної інтеграції внутрішньо переміщених осіб у місцеві громади". Саме тому на зустріч запрошують, перш за все, переселенців з Криму та Донбасу, а також усіх, хто зацікавиться цією подією.

Завершиться мистецький вівторок презентацією чергової персональної виставки художниці Вікторії Розбицької. Авторка представить свій живопис в експозиції "Квітковий дивосвіт". Представлення робіт проходитиме в холі бібліотеки. Початок – о 16.00.

За інформацією Житомирської Хвилі 

Последнее изменение Пятница, 13/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework