×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ ім. І. Франка під час КВН на Кубок ректора на лікування онкохворої Валентини Шевчук зібрали 23 тисячі гривень

12 листопада, після закінчення пар, студенти ЖДУ ім. І. Франка із задоволенням наповнили актову залу університету для того, щоб подивитися КВН на Кубок ректора та в такий спосіб зібрати гроші на лікування онкохворій студентці

n 1611156694соціально-психологічного факультету Валентині Шевчук.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

За перемогу боролися чотири справді сильних і цікавих команди інститутів та факультетів ЖДУ ім. І. Франка: «Оба-на» (інститут педагогіки), «Прайм» (факультет фізичного виховання та спорту), «Без поважних причин» (соціально-психологічний факультет) та «Ребро Адама» (історичний факультет). Крім того, поза конкурсом виступала збірна організаторів гумористичних змагань.

Переможця визначало високоповажне та компетентне журі у складі проректора з виховної роботи ЖДУ Андрія Шевчука, доцента кафедри музики і хореографії з методиками викладання Наталії Бовсунівської, випускника ЖДУ, чемпіона Всеукраїнських ігор КВН, автора та актора команди «Алла Кудлай», переможця телепрограми «Розсміши коміка» Олексія Гайдучика, легендарного ведучого КВН, члена Збірної України, Голови Житомирського клубу КВН Вадима Новицького та чемпіона КВН України, володаря Суперкубка КВН, гравця знаменитої «Збірної Албанії» Влада Черних.

Команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором у трьох традиційних конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Біатлон».

Хлопці та дівчата вели гру на високому рівні, зал реагував на жарти дружним реготом і оплесками. А також тепло вітав учасників, які, незважаючи на хвилювання, дарували ульотний драйв і завзятий гумор і докладали максимум зусиль, щоб гідно провести перший КВН на Кубок ректора ЖДУ ім. І. Франка. Загалом Кубок ректора видався контрастним і різноманітним.

За підсумками гумористичного поєдинку перемогу здобула команда соціально-психологічного факультету «Без поважних причин». Другими стали КВНівці інституту педагогіки «Оба-на» та факультету фізичного виховання та спорту «Прайм». Замкнула трійку команда історичного факультету «Ребро Адама».

Під час проведення КВН на Кубок ректора ЖДУ ім. І. Франка було зібрано 23 тисячі гривень. Таку суму вдалося зібрати завдяки Сергію Сухомлину (надав найбільшу суму 15 тис. грн.), Любові Цимбалюк (5 тис. грн.), Житомирській ОДА (3 тис. грн.), студентському профкому ЖДУ (3 тис. грн.) і продажу квитків на КВН (2 815 грн.).

«КВН на Кубок ректора – це можливість студентам показати, якими вони є кмітливими, винахідливими та смішними. Крім того, це не лише спосіб реалізувати себе, а й долучитися до волонтерства. Адже цей захід виконав волонтерську функцію, отримані гроші з гумористичного поєдинку уже перерахували на лікування Валентині Шевчук», – коментує ректор ЖДУ ім. І. Франка Петро Саух.

Зауважимо, що КВН на Кубок ректора – це не єдиний благодійний захід, який передбачає збір коштів для Валентини. У ЖДУ постійно діє благодійний ярмарок, кошти з якого теж перераховуються на лікування. Не лишаються осторонь й студенти інших вишів міста.

n 1611156694 1

n 1611156694 1

n 1611156694 1

Последнее изменение Понедельник, 16/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework