У ЖДУ відкрили портал у біологію

На вихідних на природничому факультеті ЖДУ імені Івана Франка відбулося інтерактивне заняття з біології для школярів різних навчальних закладів Житомира.


Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
На факультет завітали батьки та діти, котрі цікавляться біологією — захопливою наукою про життя. Під керівництвом доцента кафедри зоології, біомоніторингу та охорони природи Руслани Мельниченко школярі мали змогу зробити мікропрепарати клітин епітелію власної щоки і роздивитися їх під мікроскопом; дослідити, як клітини рослин знешкоджують отруйні пероксиди.
Діти із захопленням побачили, як виглядають під мікроскопом кров, яйцеклітини і сперматозоїди; як вирує життя у краплинці з настою трав — рухаються інфузорії, джгутикові, бактерії та інші мікроскопічні істоти. Велике враження на гостей факультету справила експозиція музею природи ЖДУ, особливо її зоологічна та мінералогічна складові.
На завершення зустрічі учні разом з батьками побували в кабінеті анатомії, де познайомилися із муляжами та вологими препаратами внутрішніх органів людини, дізналися багато нового про власний організм.
Як висловився один із юних відвідувачів, на природничому факультеті відкрили портал у біологію. Отож, якщо ви цікавитеся біологією, плануєте пов’язати з цією наукою своє майбутнє навчання та професію — ласкаво просимо на природничий факультет!

Прочитано 708 раз

Последнее изменение Четверг, 13/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework