Боєць АТО: І військову форму, і навіть печиво висилали... про це також напишіть... бо при першій хвилі мобілізації у нас багато чого не було

Пишаємось житомирськими захисниками України. 

День захисника України - це ще одна можливість подякувати героям, низько схилитись і помолитися за тих, хто щоденно відстоює незалежність нашої держави на передовій, зберігає нашу віру в майбутнє країни.
Відпочатку неоголошеної війни на Сході країни сотні працівників ПриватБанку разом з іншими захисниками України обороняють кордони нашої держави. Серед воїнів АТО і працівники Житомирського РУ ПриватБанку.
Менеджера з обслуговування корпоративних клієнтів Новоград-Волинського відділення ПриватБанку Олега Годуна мобілізували весною 2014 року та до середини березня 2015 року він брав участь в АТО, захищаючи цілісність України.
“За мене дуже хвилювались мої рідні. Чотирьохрічний син за рік мобілізації тата сильно подорослішав. Він це по-особливому переживав. Маленька донечка Вікторія чекала і скучала. Також відчувалась підтримка колег Новоград-Волинських відділень, безпосередньо керівника відділення Андрія Ломака, які зібрали кошти на бронежилет. Щиро вдячний за все”, - поділився спогадами Олег Годун.
За словами колишнього військового, протягом всього часу перебування на Сході неодноразово отримував різного роду допомогу і від самого ПриватБанку у вигляді речей (теплого військового одягу), військової форми.
“І військову форму, і навіть печиво висилали з ПриватБанку... про це також напишіть...бо при першій хвилі мобілізації у нас багато чого не було…” - зазначив у розмові Олег Годун.
Після демобілізації повернувся у рідне містечко та знову взявся за роботу у банку. Саме така робота допомогла йому поступово адаптуватись до нормального життя.
Наразі Олег Годун очолює одне з Новоград-Волинських відділень ПриватБанку - “Звягель”. На кожне державне свято і сам одягає на роботу вишиванку і своїх підлеглих мотивує змінювати звичний дрес-код на вишите вбрання.
Ще один житомирський мобілізований працівник ПриватБанку Сергій Лукашенко і досі проходить службу в одній із гарячих точок АТО, виконуючи складні завдання.


Співробітник служби безпеки ПриватБанку на Житомирщині був мобілізований у ряди української армії в липні 2015 року. Лукашенко - заступник командира саперного батальйону.
За проведення особливо відповідального завдання у тилу ворога, проявлені мужність і героїзм Сергія Лукашенка особисто відзначив Міністр оборони України нагрудним знаком “Знак пошани”.
Рідні та колеги чекають на повернення свого героя. ПриватБанк підтримує свого працівника і закупівлею форми, і збереженням та виплатою заробітної плати протягом всього періоду мобілізації Сергія Лукашенка.
З березня 2014 року в Фонд підтримки українських бійців і поранених клієнти та співробітники банку перерахували понад 26,5 млн грн. Кошти спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів.

Прочитано 584 раз

Последнее изменение Четверг, 13/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework