Член комісії з держслужби: В губернатори йдуть такі люди, що я б нікого з них не призначив

20-30% тих, хто подається на конкурси, близькі до категорії «міські божевільні», вважає Коліушко

 Відомий юрист, член Комісії з питань вищого корпусу державної служби Ігор Коліушко дуже низько оцінює кандидатів, які претендують на посади голів облдержадміністрацій. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«На адміністрації подаються такі люди, що, чесно кажучи, я б нікого з них не призначив. Що на Харківську, що на Житомирську ОДА я ставив претендентам самі нулі і поодинокі одиниці (максимальний бал – двійка. – Ред.)», - заявив Коліушко.
За його словами, 20-30% тих, хто подається на конкурси, близькі до категорії «міські божевільні». «Вони є непрохідними ні за знаннями, ні за кваліфікацією, ні за досвідом. Я не розумію, для чого вони кандидуються. Вони не поводяться як божевільні, але демонструють абсолютну неготовність і чомусь не можуть цього на старті адекватно оцінити», - сказав Коліушко.
Він пояснив, чому, на його думку, потенційно сильні кандидати ігнорують ці конкурси: «Насамперед це загальна проблема стану нашого державного управління. Пов’язано це і з зарплатами, і з організацією роботи, коли часто люди на посадах не можуть реалізувати свої ідеї та бачення. Їх примушують виконувати другорядні завдання, працювати від зорі до зорі, а ефекту від цього часто в принципі не може бути».

Последнее изменение Среда, 12/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework