×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дмитро Добродомов У Житомирі: Лише 4% населення країни розуміє, що таке децентралізація

Центр громадських ініціатив,Громадський рух "Народний контроль" за сприяння представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні 28 квітня, у Житомирі, організували круглий стіл на тему "Децентралізація влади в України: антикорупційний вимір.

Народний депутат України, а донедавна відомий тележурналіст-розслідувач Дмитро Добродомов, який є секретарем парламентського комітету з протидії корупції у Житомирі, розповів про механізми антикорупційного впливу організацій громадського  суспільства на місцевому рівні за умов впровадження децентралізації влади в Україні.

Також депутат зазначив, що децентралізація влади - це необхідний крок, адже цього вимагає і коаліційна угода і Європа, проте вона не може відбуватися без подолання корупції.

"Децентралізація - це зараз модне слово, як свого було слово люстрація. Але, нажаль в дії ми її так і не побачили, - зазначає Дмитро Добродомов. - Децентралізація вписана великими літерами в Коаліційну угоду та в угоду про асоціацію з Євросоюзом. Але разом з тим, менше 4% населення країни, згідно з опитуванням, має розуміння про це".

Під час круглого  столу організатори розповіли про впровадження децентралізаціїпублічної влади та окреслили завдання для організацій громадського суспільства.

Дмитро Добродомов У Житомирі

Дмитро Добродомов У Житомирі

Дмитро Добродомов У Житомирі

Дмитро Добродомов У Житомирі

Дмитро Добродомов У Житомирі

Последнее изменение Среда, 29/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework