×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Павло Жебрівський: Підозри, які висуватимуться Мельничуку, не стосуються АТО

Про це керівник Антикорупційного управління ГПУ Павло Жебрівський заявив на Громадському.

«Нічого погано не бачу в тому, що людина, яка має такий статус, має пройти очищення, - зазначає Павло Жебрівський. – Якщо винуватість цієї людини докажуть, то вона має понести покарання. А якщо ні, то людина із чистим обличчям скаже «Я пройшов чистилище і сьогодні я чесна людина».

Про те керівник антикорупційного управління зазначив, що Сергію Мельничуку кримінується стаття 257 ККУ «бандитизм», і також є клопотання про притягнення до кримінальної відповідальності. Як заявляє Павло Жебрівський, є конкретні епізоди, які не стосуються зони АТО.

Нагадаємо, нардеп та екс-комбат "Айдара"Сергій Мельничук підозрюється  у скоєнні низки злочинів.

Про це заявив генпрокурор Віктор Шокін, який вніс до парламенту подання про зняття з Мельничука недоторканності та подальшого притягнення до кримінальної відповідальності.

"Направлено два подання для розгляду на дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Клюєва Сергія Петровича, який підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 та 190 (шахрайство) і ч.5 191. Також направлено подання для розгляду на дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Мельничука Сергія Петровича ", - сказав Шокін.

Павло Жебрівський

Последнее изменение Четверг, 14/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework