×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Любов Цимбалюк не відчуває конкуренції із Сергієм Сухомлином та поки не знає, чи піде на вибори

Сьогодні, 18 травня в.о міського голови Любов Цимбалюк, під час прес-конференції на телеканалі «СК1», розповіла журналістам про те, що влада планує розширити межі міста, про проблеми ТТУ, стосунки із Сергієм Сухомлиним, як увійшла у рейтинг найбагатших міських голів в Україні та про те, що поки не вирішила чи піде на вибори міського голови.

Уже понад рік секретар міської ради Любов Цимбалюк виконує обов’язки міського голови Житомирської ради. Як говорить, сама Любов Цимбалюк, вона не є публічною людиною та і чиновником себе не вважає, бо прийшла на дану посаду випадково, та обіцяє робити все, аби з честю виконувати свої завдання.

Відповідаючи на запитання журналістів Любов Цимбалюк розповіла, що пріоритетним завданням для неї є залучення інвестицій в місто, адже це нові підприємства, нові робочі місця. Оскільки для цього необхідна земля, якої місто не має, влада планує розширити межі міста за рахунок приєднань територій прилеглих сіл. «Такі реформи, не лише дозволять розширити межі міста, а і сприяє соціально-економічному розвитку цих територіальних громад».

Окрім цього, Любов Цимбалюк розповіла журналістам, що передвиборча гонка у стінах міської ради вже відчувається. Але ще ніхто із  кандидатів не заявляв про намір брати участь у виборах. Сама ж вона зазначила, що не готова надати чітку відповідь чи буде балотувати на посаду міського голови, адже для себе вона ще не вирішила: «Про це говорити ще рано, адже не має ще точної дати виборів».

На запитання про стосунки із першим заступником Сергієм Сухомлином, якого називають одним із ймовірних кандидатів на посаду міського голови, Любов Цимбалюк відповіла, що жодної конкуренції у них немає, попри чутки вони спільно працюють на благо міста.

Днями, прізвище в.о. житомирського голови днями з’явилося у списку найбагатших голів міських ради України. Проте, сама Цимбалюк не вважає себе одним із найбагатших посадовців України, і не розумієш як опинилася поряд із харківським мером: «Я відверто здивована цією інформацією. Живу, як і більшість житомирян. Раніше у мене був власний бізнес, але зараз він переданий членам родини – вони працюють і заробляють гроші».

Нагадаємо, згідно декларації про доходи, у 2014-му Любов Цимбалюк заробила 721,9 тисячу гривень: 116,4 – в якості зарплати, 605,1 – від відчуження майна. Цимбалюк має у своїй власності найбільше нерухомості серед будинок на 99,9 метрів, п’ять квартир – 32,6 м кв., 66,3 м кв., 65,5 м кв., 63,9 м кв., 68,3 м кв., дачний будинок на 149,8 квадратів, чотири земельні ділянки. В автопарку в. о. мера Житомира перебувають автомобілі Acura (2008) та Volkswagen (2007). Якщо вірити декларації, гаража у Цимбалюк немає, як і рахунків в банківських установах.

Любов Цимбалюк вибори

Последнее изменение Понедельник, 18/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework