×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обговорили питання співпраці України з Республікою Латвія

16 травня, з нагоди Дня Європи в Україні, до Житомира завітала Перший Секретар Посольства Республіки Латвія в Україні Лігіта Давидова.

У нашому місті Лігіта Давидова зустрілася з в.о. міського голови Любов’ю  Цимбалюк.

«Україна – єдина країна, яка не є членом Європейського Союзу, проте на держаному рівні ось уже 12 років відзначає День Європи. Ми прагнемо до  впровадження в Україні європейських цінностей та стандартів. Сподіваюсь, що для Житомира відзначення Дня Європи стане традиційним, і  Україна стане частиною європейської спільноти», - сказала Л.В. Цимбалюк.

Як повідомляють у прес-службі міської ради, у ході зустрічі було обговорено подальший розвиток двосторонніх відносин між Латвійською Республікою та Житомиром, представлені проекти з енергоефективності, які запроваджуються у Житомирі,   здобутки та  потенціал міста Житомира у інших  галузях.

В.о міського голови зазначила: «Не зважаючи на складну економічну та політичну ситуацію в Україні,  місто розвивається. Нами впроваджується низка проектів, які повинні змінити Житомир. Зараз в умовах економії енергоресурсів, в тому числі газу, енергоефективні проекти є нашим пріоритетом».

Лігіта Давидова наголосила на підтримці європейського курсу України та зазначила: «Я вдячна за можливість святкувати День Європи тут, у  Житомирі.  Країни Європейського Союзу, Латвія підтримують євроінтеграційні прагнення України. Нам не байдужа Україна. Важливо, щоб на шляху   євроінтеграційних реформ ви відчували нашу підтримку».

Також вона запропонувала співпрацю: вже в найближчий час  в Україні запланована низка семінарів та проектів за підтримки Посольства Латвійської Республіки.

співпраця України з Латвією

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework