×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ольга Богомолець зустрілася з керівниками Житомирщини

Під час візиту на Житомирщину народний депутат, радник Президента Ольга Богомолець провела зустріч із заступником голови Житомирської облдержадміністрації Ярославом Лагутою, в.о. міського голови, секретарем Житомирської обласної ради Любов’ю Цимбалюк та іншими посадовцями.

Про це повідомляють в Адміністрації Президента України.

Під час зустрічі Ольга Богомолець окрім презентації благодійної платформи «Люди допомагають людям» передала представникам місцевої влади примірники Робочого зошита «Програма самоуправління для військового», що використовується при роботі з військовослужбовцями, котрі повернулись з АТО та страждають на психологічні розлади. Також представникам влади передано книги «Україна: війна, мир і любов», де зібрані листи із побажаннями та моральною підтримкою від простих українців для бійців, котрі сьогодні захищають державу перебуваючи в окопах та блок-постах на передовій.

У свою чергу керівництво обласного центру заявило, що ініціатива платформи «Люди допомагають людям» спрямована на допомогу сім’ям, що втратили годувальника в результаті подій Революції Гідності та військових подій на Сході Україи.

Любов Цимбалюк розповіла, що на сьогодні місцева влада уже допомагає таким сім’ям – для родин загиблих та поранених бійців АТО виділені земельні ділянки, з місцевого бюджету виділені кошти на придбання житла, для всіх дітей сімей військовослужбовців літом буде організовано безкоштовне оздоровлення в місцевих дитячих таборах.

Ярослав Лагута розповів, що керівництво області тримає на контролі кожну родину Житомирщини, в якій є учасники АТО. «В області запроваджено паспортизацію таких родин. Окремо ми заводимо паспорт на родину загиблого і окремо ведемо облік родин поранених бійців. Таким чином ми знаємо усі проблеми та потреби таких сімей».

Після зустрічі із керівництвом регіону народний депутат проведе зустріч із представниками родин загиблих, представниками ветеранських та громадських організацій, а також представниками бізнесу регіону, де презентує проект «Люди допомагають людям».

Ольга Богомолець у Житомирі

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework