×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЛІДЕРА «САМОПОМОЧІ» У ЖИТОМИРІ ВИЗНАЧАТЬ ТЕЛЕДЕБАТИ?

Уже декілька днів у соціальних мережах та ЗМІ проходять баталії: хто ж у Житомирі справжній лідер «Самопомочі»?

Донедавна, громадськість вважала, що нею є Наталія Чиж, яка балотувалася на минувших виборах у Верховну Раду та зайняла друге місце. Також багато експертів говорить, що пані Наталія має намір балотуватися на посаду міського голови,  вибори якого ймовірно пройдуть восени.

Проте днями, Наталія Чиж, яка з 2014 року очолює представництво громадської організації «Об’єднання «Самопоміч» у м. Житомирі, поширила звернення, у якому йдеться, що у місті з’явився самозванець.

«У Житомирі з’явилися люди, які не є членами чи волонтерами громадського об’єднання «Самопоміч», але реєструють організації зі схожими назвами, використовують символіку ГО «самопоміч» та приписують собі діяльність ГО «Самопоміч», - йдеться у зверненні.

Дане звернення було спрямоване на адресу голови ГО «Самопоміч Житомира» Євгенія Кузнєцова.

В свою чергу, вище згаданий Євгеній Кузнєцов спростовує інформацію щодо самозванця.

«Хочу звернути увагу громадськості та Наталії Чиж, що відповідно до наявної в мене інформації в Житомирській області із політичних сил зареєстровано Житомирську обласну організацію політичної партії «Об’єднання Самопоміч» (Свідоцтво 17.06.2013 №П-216-13) та Житомирську обласну організацію політичної партії «Самопоміч» (Свідоцтво 17.06.2013 №П-216-13». Жодну з цих організацій не очолює Наталія Чиж», - йдеться у заяві Євгенія Кузнєцова.

Також, Євгеній Кузнєцов наголошує на тому, що у місті Житомир є ще три організації із подібними назвами та Наталія Чиж не керує жодною.

«Для того, щоб поставити крапки над «і» та встановити хто чий клон, а хто самозванець і хто з нас лідер «Самопомочі у м. Житомирі, запрошую Вас взяти участь у телевізійних дебатах (прямий ефір) на телеканалі СК1» в рамках громадського телебачення», - йдеться у зверненні, яке Євгеній Кузнєцов направив на ім’я Наталії Чиж.

Та чи відбудуться теледебати покаже лише час. Поки пані Наталія Чиж, не повідомляє громадськості про свою згоду взяти участь у телевізійних дебатах.

n 2905154577 1

n 2905154577 1

n 2905154577 1

n 2905154577 1

n 2905154577 1

Последнее изменение Пятница, 29/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework