Лідер «Самопомочі Житомира» Євгеній Кузнєцов викликає на дебати Садового

У засобах масової інформації було розповсюджено відео звернення лідера об’єднання «Самопоміч» пана Андрія Садового, який висловив глибоку стурбованість тим, що у місті Житомирі з’являються організації «Самопомочі», які є клонами та фейками і які він не уповноважував представляти інтереси «Самопомочі» в Житомирі.

При цьому пан Садовий наголосив, що в Житомирі є лише один уповноважений ним представник об’єднання «Самопоміч» і лише він може представляти інтереси «Самопомочі» в місті Житомирі.
У зв’язку з цією заявою пана Андрія Садового, лідер «Самопомочі Житомира» Євгеній Кузнєцов заявляє, що рух «Самопомочі» діє на трьох основних принципах – взаємоповага, взаємопоміч та демократичність. Тому щодня до «Самопомочі» приєднуються сотні та тисячі нових прихильників.
«Самопоміч» є демократичним рухом. Проте останнім часом дехто в «Самопомочі» намагається монополізувати свій вплив, свою владу та використати ідею «Самопомочі» у владних та особистих інтересах.
Тому лідер «Самопомочі Житомира» Євгеній Кузнєцов запрошує пана Андрія Садового на публічні телевізійні дебати, аби обговорити даний прецендент із призначенням своїх уповноважених та перспективи діяльності «Самопомочі» в Україні.
У разі неможливості участі Андрія Садового у телевізійних дебатах Кузнєцов згодний дебатувати із призначеним Садовим єдиним представником «Самопомочі» у місті Житомирі.
Дебати відбудуться 26 червня 2015 року о 19.00 у місті Житомирі на телеканалі СК-1 та обласному телебаченні.

Прес-служба «Самопоміч Житомира»

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 19/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework