×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Павло Жебрівський оголосив мобілізацію патріотів на державну службу в Донецькій обласній адміністрації

Про це голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський написав на своїй сторінці у Фейсбук.

n 0707155081«На жаль, як голова ОДА змушений констатувати, що сьогодні області бракує достатньої кількості професійних патріотичних кадрів для здійснення належного управління. З початком військових дій з регіону почалося вимивання прогресивної, мислячої, компетентної еліти.

За три тижні своєї роботи я стикнувся з неодноразовими проявами саботажу та симпатій терористам. Зрозуміло, що за таких умов сподіватись на швидкі перетворення та відновлення української влади на звільнених територіях не доводиться. А від результатів нашої діяльності тут залежить майбутнє тимчасово окупованих районів.

На сьогодні в адміністрації понад 500 вакансій. Незначна кількість службовців, які залишились вірними українській державі, виконують вражаючий обсяг завдань, щоб підтримувати життєдіяльність області. Але так довго тривати не може.

Я звертаюсь до тих донеччан-патріотів, які під тиском зовнішньої агресії були змушені залишити свої домівки, порвати набуті зв’язки, виїхати до інших областей.

Закликаю вас повертатися і разом піднімати Донеччину. Не можу обіцяти високі зарплати та комфортні умови праці. Навпаки, гарантую, що буде нелегко. Але точно пропоную драйв і можливість виконати свій обов’язок перед українським народом. Готовий максимально сприяти, підтримувати і відкривати перспективи для ефективних менеджерів.

Донбас має змінитися не тільки формально, але й за суттю. Компетентний патріотизм повинен вийти з маргінесу.

Повертайтесь. Це ваша земля. Ви маєте відчувати відповідальність за її майбутнє. Потрібно нарешті виходити зі стану сомнамбулічного сну, переступати через власну пригніченість, відкривати не тільки очі, вуха, але й серця для нової України.

В першу чергу запрошую донеччан, але також звертаюсь до жителів інших областей, які готові попрацювати спільно з владою над відновленням Донбасу», - йдеться у повідомлені.

Свої резюме та пропозиції надсилайте за адресою 84313, м. Краматорськ, пл. Леніна, 2 (сподіваюсь, назва найближчим часом зміниться), кім. 308 (відділ кадрів).

e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework