×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Депутат міської ради напав на працівників видавництва «Полісся»

Депутат міської ради Олександр Рабінович влаштував розбірки

n 2407155326 3із працівниками видавництва «Полісся», де друкується газета «Телетайп Тудей».

Про це стверджують працівники комунального підприємства. У конфлікті намагалися розібратися на засіданні комісії з питань інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю при Громадській раді 23 липня.

На ньому підняли питання про напад депутата Олександра Рабіновича на видавництво «Полісся».

Причиною конфлікту стала іронічна газета «Телетайп Тудей», яка з гумором підходить до висвітлення діяльності житомирської влади. Випуск газети хотіли припинити ще після першого номеру, тому що багато хто з депутатів не бажав бачити себе на сторінках цього видання. Розповсюджувачів, які роздавали пілотні зразки газети в центрі міста, затримала міліція. Звинувативши в розповсюджуванні сепаратистських видань.

Відразу після цього головного редактора Віктора Шуляра попросили звільнитися і закрити газету. Адже вона паплюжить діяльність «Блоку Петра Порошенка». Хоча редактор зауважив, що завдання газети боротися з корупцією міських чиновників.

Після того, як не вдалося зупинити випуск і світ побачив другий номер газети. Олександр Рабінович вирішив розібратися не з керівництвом видання,  а з людьми, які працюють на видавництві. Прийшовши в «Полісся» він підняв скандал. Почав погрожувати та кидатися на працівників типографії. Ввірвавшись до кабінету директора видавництва він відібрав документи на друк газети «Телетайп Тудей». Не дивлячись на те, що депутата бачили понад 10 людей, він говорить, що його там не було.

Офіційного коментаря з боку правоохоронних органів, ще не надійшло.

А комісія вирішила вивчити показання всіх сторін, і зібрати більшу кількість матеріалу, для того щоб розібратися в цій справі.

Ірина Маринюк

n 2407155326 1

n 2407155326 1

n 2407155326 1

n 2407155326 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework