×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відродять водні види спорту

Готувати пропозиції щодо будівництва станції водних видів спорту цього тижня почали у Житомирі.

n 1202167780Спеціальна робоча група, створена на виконання розпорядження міського голови Сергія Сухомлина, оглянула територію, яка вже наприкінці цього року може стати однією з найкращих учбово-тренувальних баз України.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

До робочої групи, окрім представників влади, увійшли члени громадських організацій, спортивних клубів, тренери, майстри спорту з веслування на байдарках і каное.

Перша зустріч відбулася поблизу спорткомплексу "Динамо" на березі Тетерева. Саме там планують будувати станцію.

"На цій території раніше була військова частина, на базі якої займалися водно-веслувальними видами спорту. Втім зараз від неї залишилися тільки сходи", - розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді і спорту Ірина Ковальчук.

За словами Ірини Ковальчук, Житомир - це одне з найкращих міст в Україні, географічне положення та сприятливі природні умови якого дозволяють існувати цьому виду спорту, проводити всеукраїнські та міжнародні змагання.

n 1202167780 1

"На засіданні виїзної комісії був присутній проектант, якому наші спортсмени висловили всі побажання та поради. Далі він готуватиме ескіз і вже наступного разу ми будемо його обговорювати та вносити правки", - зазначила Ірина Ковальчук.

На будівництво станції водних видів спорту у бюджеті розвитку міська влада передбачає 2,5 млн грн. Якщо депутати виділять ці кошти - тренувальна база може з’явитися у Житомирі вже наприкінці року.

11 лютого земельна комісія Житомирської міської ради погодила виділення необхідної для будівництва станції земельної ділянки загальною площею 0,5 га. Остаточне рішення з цього приводу депутати міської ради ухвалюватимуть під час сесії.

Последнее изменение Пятница, 12/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework