×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Старт ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор житомиряни відзначили виступами з аеробіки, дзюдо і рукопашного бою

У Житомирі 12 лютого відбулися урочистості з нагоди відкриття ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор у норвезькому Ліллехаммері.

n 1502167792Як повідомляє Житомирське обласне відділення НОКУ, захід відбувся в спорткомплексі «Динамо» за участю спортсменів Житомира, їхніх тренерів, керівництва обласного осередку НОК України та представників влади.

Організатором дійства стало відділення НОК України в Житомирській області у тісній співпраці з фізкультурно-спортивними організаціями і товариствами області, управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та ін.

Спочатку присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Небесної сотні та українських бійців, які загинули в зоні АТО. Традиційною стала урочиста церемонія підняття Державного прапора України, а також прапора Національного олімпійського комітету України, яку здійснили житомирські спортсмени, майстри спорту України, переможці чемпіонатів та Кубків України – Крістіна Матвійчук (спортивна аеробіка), Олександра Силіна (легка атлетика) та Олексій Білорус (легка атлетика). Після чого показові виступи продемонстрували вихованці спортивної аеробіки ДЮСШ «Авангард», спортсмени з рукопашного бою і дзюдоїсти ДЮСШ «Динамовець».

Під час урочистостей голова відділення НОК України в Житомирській області Олександр Оніщук зачитав присутнім привітання від президента НОК України Сергія Бубки з нагоди відкриття ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор у Ліллехаммері. Крім цього, очільник обласного відділення НОК України закликав спортивну громаду Житомирщини уболівати за збірну команду України і додав:«Дякую усім спортсменам і тренерам, які долучилися до сьогоднішнього спортивного заходу. Я завжди вважав і буду вважати, що без розвитку дитячого та юнацького спорту, підтримки молодих спортсменів, в Україні не буде великого спорту, адже діти – це наше майбутнє. Тому з нагоди відкриття ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор в норвезькому Ліллехаммері бажаю збірній команді України успіхів і впевнених перемог! А усім олімпійцям Житомирщини бажаю міцного здоров´я, енергії та сил у підкоренні нових».

На завершення Олександр Оніщук взяв участь в нагородженні призерів змагань з міні-футболу серед органів та установ виконання покарань області.

n 1502167792 1

n 1502167792 1

n 1502167792 1

n 1502167792 1

n 1502167792 1

n 1502167792 1

Последнее изменение Понедельник, 15/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework