×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ігор Лонський у Житомирі поділився спогадами про перші досягнення вихованці та розкрив свої принципи виховання спортсменів

Житомирські студенти отримали можливість поспілкуватися з видатним тренером та «королями» стрибків.

n 0804168679Про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

«Допомога іншим – задоволення в першу чергу  для себе» - саме з таким девізом  6 квітня завітали до галереї спортивної слави Житомирщини ЖДУ імені Івана Франка разом із тренером Ігорем Лонським майстри спорту України зі стрибків у висоту і довжину, вихованці школи Лонського, студенти ЖДУ імені Івана Франка  - Віктор Лонський, Олександр Баранніков та Владислав Мазур.

Бажання поспілкуватися з такими цікавими особистостями  виявили не лише студенти, але й ректор університету Петро Саух та викладачі факультету фізичного виховання і спорту.

Прес-конференція проходила у форматі «питання – відповідь». Також була представлена фотогалерея стрибків кожного з учасників, де наочно можна було побачити, як проходить підготовка, і, власне, сам етап змагань. Як виявилось, мрія всіх трьох призерів – потрапити на Олімпійські ігри, а ще вивчити англійську мову, адже часто виникають труднощі під час спілкування з іноземцями.

Стимулом для подальшого розвитку, за словами вихованців школи Лонського, є публіка, адже саме вона задає ритм і створює незабутню, вражаючу атмосферу. А психологічна підготовленість – найважливіший крок до перемоги, за допомогою неї і досягаються такі омріяні вершини успіху.

Під час бесіди тренер  спортсменів - Ігор Віталійович Лонський поділився спогадами про перші досягнення вихованців, розповів безліч кумедних історій, а також розкрив свої принципи виховання спортсменів.  Найперше,  це аскетичні умови тренувань. По-друге, спільні тренування дорослих і молодших спортсменів. По-третє, недовіра до науково обгрунтованих прогнозів щодо фізичних можливостей людини.

«Хто бореться – може програти, а хто не бореться – вже програв», - саме такими словами резюмував прес-конференцію ректор Петро Саух і наголосив, що щиро вірить у світле майбутнє королів стрибків. А також  вручив кожному спортсмену диплом «Кращий студент ЖДУ імені Івана Франка», значок  та пам’ятну статуетку.

n 0804168679 1

n 0804168679 1

Последнее изменение Пятница, 08/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework