×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Спортсмени ЖДУ імені Івана Франка стали призерами обласного чемпіонату з панкратіону

Студенти ЖДУ продовжують впевнено перемагати, цього разу 9 квітня 2016 року вони проявили справжній бійцівський характер і стали золотими та бронзовими призерами відкритого чемпіонату області з одного з найдавніших видів єдиноборств – панкратіону.

n 1204168716Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Цей вид боротьби був відомий ще з часів Стародавньої Греції, та саме він входив в ті часи до програми Олімпійських ігор. З 8 листопада 2004 року наказом голови Держкомспорту панкратіон включений до переліку видів спорту, визнаних в Україні. Сьогодні до складу Федерації панкратіону України входять федерація м. Києва та 19 обласних федерацій. Серед них – Житомирська федерація з панкратіону, яка й виступила організатором змагань.

Відкритий чемпіонат області зібрав понад 80 борців з Кіровограда, Бердичева, Коростишева та Житомира. Зауважимо, що у ваговій категорії до 92 кг змагалися 8 учасників, у ваговій категорії до 84 кг – 10 та у ваговій категорії до 71 кг – 14 спортсменів.

Житомирський державний університет імені Івана Франка на змаганнях представляли студенти факультету фізичного виховання та спорту.

За результатами змагань у розділі «Грепплінг» студент ЖДУ Нікіта Денисюк став чемпіоном у ваговій категорії до 92 кг, "бронзу" у ваговій категорії до 84 кг здобув Окрушко Володимир, а у ваговій категорії до 71 кг – Кирил Дашинський у Усі спортсмени-переможці є студентами 12 групи факультету фізичного виховання та спорту ЖДУ імені Івана Франка.

Вітаємо спортсменів та їх тренера Валентину Філіну та бажаємо подальших спортивних успіхів!

Последнее изменение Вторник, 12/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework