МФК “Житомир” не зміг пройти у фінальну частину аматорського чемпіонату, але дебют для житомирян можна вважати успішним

МФК “Житомир” здобув третю перемогу в аматорському чемпіонаті України сезону 2016 р.

У заключному маті групового етапу, який відбувся в суботу, 04 червня, наша команда на домашньому полі стадіону "Колос" мінімально, 1:0, обіграла аутсайдера групи 1 ФК "Луцьк".

Підтримати житомирську команду прийшли більше 1000 вболівальників, що можна вважати успіхом, враховуючи запровадження квитків. Житомиряни показали, що готові підтримати свій клуб. А діти, люди пенсійного віку та всі інші пільгові категорії змогли безперешкодно потрапити на стадіон.

Щодо самої гри, то житомиряни з перших хвилин перехопили ініціативу і мали за гру чимало можливостей для взяття воріт. Втім лише Роман Гусак на 32 хвилині зумів скористатися своїм шансом і забити єдиний у цьому матчі гол. Він і приніс МФК "Житомир" перемогу.

В іншому матчі Групи 1, ФК "Гірник" обіграв в гостях ФК "Малинськ" з рахунком 2:1. Відтак в підсумку МФК "Житомир" завершує сезон на третій позиції в групі, відстаючи від "Гірника" всього на одне очко.

Результати 6 туру:

МФК "Житомир" – ФК "Луцьк" – 1:0 (1:0)
ФК "Малинськ" – "Гірник" – 1:2 (1:2)

Підсумкова таблиця

М Команда І В Н П М О
1 ФК "Малинськ"(Рівненська обл.) 6 4 1 1 13:8 13
2 "Гірник"(Соснівка Львівської обл.) 6 3 2 1 12:4 11
3 МФК "Житомир" 6 3 1 2 6:5 10
4 ФК "Луцьк"(Волинська обл.) 6 0 0 6 4:18 0

МФК “Житомир” не зміг пройти у фінальну частину нинішнього аматорського чемпіонату. Але дебют для житомирян можна вважати успішним, - команда, створена, фактично, за два тижні до змагань, зуміла показати гарні результати, здобувши три перемоги і одну нічию, програвши лише лідеру групи.

За словами президента МФК "Житомир" Руслана Павлюка, в червні команда розпочне підготовку до нового сезону - вже в серпні стартує новий аматорський чемпіонат, який буде проходити за системою "осінь-весна". Має бути повноцінний календар на 10-12 команд. В червні команда проведе тренувальні збори. В липні МФК "Житомир" зіграє декілька товариських ігор для підготовки до нового сезону.

 

Последнее изменение Вторник, 07/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework