×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Дебютант національної збірної України радомишлянин Олександр Зінченко разом із іншими футболістами приїхав до Франції. ФОТО

Національні збірні країн-учасниць “Євро-2016” почали прибувати до Франції, до початку турніру залишається 3 дні. 

Дебютант національної збірної України Олександр Зінченко поділився своїми відчуттями від перших кроків у головній команді країни, висловив свою думку щодо суперників «синьо-жовтих» у фінальній частині Євро-2016 та окреслив шанси команди на турнірі.
- Минув майже тиждень з моменту оголошення остаточної заявки національної збірної команди України на чемпіонат Європи 2016 року. Це вже той момент, коли ти можеш себе відчувати повноцінним учасником турніру. Які маєш враження від цього?
- Емоції не передати словами, тому що перебувати в такому колективі і працювати з таким тренерським штабом не те, що приємно - до цього потрібно прагнути. Я про це завжди мріяв. Мрії існують для того, щоб здійснюватися. Будь-яка людина, яка хоче чогось досягти у житті, повинна засинати з мрією, але при цьому кожен день працювати над собою, щоб ставати кращою.

Нагадаємо, Олександр народився 15 грудня 1996 року в місті Радомишлі на Житомирщині.

Футбол був однією з улюблених забав юного Олександра. Його батько Володимир Зінченко, сам у минулому футболіст, став першим учителем сина і передав йому деякі секрети спортивної майстерності. 1 вересня 2004 у віці 8 років Олександр був зарахований в Радомишльському ДЮСШ і почав виступати за місцеву дитячу команду Радомишльського ДЮСШ «Карпатія», де відрізнявся дуже видовищною і результативною грою в атаці. З 2004 по 2008 роки команда Олександра «ДЮСШ-Карпатія» беззмінний переможець обласних змагань і призер всеукраїнських змагань. Його першим тренером був Борецький Сергій Володимирович (нині очільник федерації футболу Радомишльського району Житомирської області), що багато в чому визначило подальшу долю юного Олександра. Високо оцінивши його наставник організував йому перегляд в фарм-клубі донецького «Шахтаря».

Последнее изменение Вторник, 07/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework