Ліцензії на Олімпійські ігри мають троє житомирських спортсменок

Уже через 2 місяці, 5 серпня, розпочнуться XXXI Літні Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро, на яких представлятимуть Україну і спортсмени Житомирщини.

Сьогодні у облдержадміністрації на засіданні робочої групи обговорили питання підготовки спортсменів області до Олімпійських ігор.

На сьогодні ліцензії на Олімпійські ігри мають троє наших спортсменок: Юлія Єлістратова (триатлон), Марія Шаталова (легка атлетика), Лупу Наталія (легка атлетика). Тетяна Рябченко (велоспорт) також виступатиме в Ріо-де-Жанейро, її ліцензія прийде незабаром.

У Бразилії в Літніх Олімпійських іграх будуть брати участь 10500 спортсменів з 206 країн світу. Буде розігруватися 306 комплектів нагород у 41 спортивній дисципліні.

Світлана Гресь наголосила: «Нам необхідно забезпечити на належному рівні наших спортсменів, їх проїзд, проживання. Ми звернулися до обласної ради за додатковими фінансовими ресурсами та на останній сесії було надано саме на олімпійців 302 500 грн».

Також на засіданні голови федерацій та тренери обговорили проблеми, які існують при підготовці спортсменів до міжнародних змагань.

 

Последнее изменение Среда, 08/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework