Від студента ЖДУ до фіналіста Олімпійських ігор

На виховну годину, приурочену до Дня фізичної культури і спорту, до учнів 3 класу Міського колегіуму № 34 м. Житомира завітав студент факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка, Майстер спорту з легкої атлетики, фіналіст ІІ юнацьких Олімпійських ігор, бронзовий призер Чемпіонату Європи серед юніорів (2015 р.) та Чемпіон України зі стрибків у висоту Олександр Баранніков.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
Олександр розповів школярам про початок свого спортивного життя, про те, що потрібно робити, аби досягти високих спортивних результатів. Також відомий спортсмен-франківець згадав декілька цікавих історій, які відбулися під час змагань і тренувальних зборів, продемонстрував відео зі своїх змагань.
Школярі із захопленням слухали розповідь Олександра Бараннікова та із задоволенням продивлялися відео. У відповідь діти показали Олександру свої медалі та грамоти зі спортивних змагань.
У рамках даного заходу також була проведена профорієнтаційна робота для учнів 11 класів ЗОШ № 34 викладачем кафедри олімпійського та професійного спорту Валентиною Філіною та викладачем кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидатом наук з фізичного виховання і спорту Інною Вовченко, які виступили організаторами даного виховного заходу.

Последнее изменение Среда, 14/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework