МФК "Житомир" оштрафували за піротехніку на домашньому матчі з корюківським "Авангардом"

Контрольно-дисциплінарний комітет Асоціації аматорського футболу України оштрафував МФК "Житомир" на 500 грн через використання вболівальниками клубу піротехнічних засобів під час матчу 4-го туру Групи 2 чемпіонату між командами МФК «Житомир» – «Авангард» (Корюківка), що відбувся 3 вересня.

Про відповідне рішення КДК клуб проінформували в ААФУ. Також клуб попередили, що в разі повторення подібного, санкціїможуть бути серйознішими.

Нагадаймо, що в домашньому матчі з "Авангардом" 3 вересня фани запалили одну шашку після першого голу Романа Гусака у ворота суперника. Адміністрація клубу звертається до всіх фанів МФК "Житомир" з проханням утриматися від подальшого використання будь-яких піротехнічних засобів під час домашніх та виїзних матів команди.

Нагадаймо, що вже 17 вересня МФК "Житомир" прийматиме вдома харківський "Соллі Плюс".

Рішення КДК:

III. Слухали: Інформацію про неправомірні дії вболівальників МФК «Житомир» (використання піротехнічних засобів) під час матчу 4-го туру Групи 2 чемпіонату між командами МФК «Житомир» – «Авангард» (Корюківка), що відбувся 03.09.2016 р.

Керуючись статтею 2, статтею 5, статтею 6, статтею 16, статтею 56, статтею 74, додатком № 3 Дисциплінарних правил Федерації футболу України, Контрольно-дисциплінарна комісія ААФУ, – Вирішила:

1. Застосувати до МФК «Житомир» дисциплінарні санкції у вигляді обов’язкового грошового внеску у розмірі 500,00 (п’ятсот) гривень.

2. Попередити МФК «Житомир» про можливість застосування більш суворих заходів дисциплінарного впливу у випадку повторення подібного інциденту.

За матеріалами Спортивний Житомир

Последнее изменение Среда, 14/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework