МФК "Житомир" вдома прийматиме харківський "Соллі Плюс" в аматорському чемпіонаті України з футболу

Цієї суботи, 17 вересня, муніципальний футбольний клуб "Житомир" на домашньому стадіоні "Колос" Житомирського агротехнічного коледжу прийматиме одного з лідерів аматорського чемпіонату України, харківський "Соллі Плюс". Гра розпочинається о 16.00.

6 тур аматорського чемпіонату України
17 вересня 2016 року
Житомир, стадіон Колос

МФК "Житомир" - ФК "Соллі Плюс" (Харків)

Початок гри - 16.00

ФК «Соллі Плюс» — один з найсильніших клубів аматорського чемпіонату України на сьогодні. Раніше грав під назвою “Електроважмаш” і був, фактично, фарм-клубом харківського “Металіста”. Цього року знайшов нових спонсорів, успішно перейменувався в «Соллі-Плюс» і заявився на аматори. До речі, попутно переманивши до себе людей з адміністрації «Металіста». За «Соллі Плюс» грає колишній захисник збірної України Олександр Яценко, колишні гравці «Металіста» Максим Яхно і Сергій Осадчий та інші відомі та досвідчені футболісти.

В звітному сезоні “Соллі Плюс” провів три матчі, в кожному з яких отримав перемогу. Наразі клуб посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера — “Таврії Скіф” на два очки, але натомість має ще дві гри в запасі.

Для житомирян гра буде непростою, враховуючи силу суперника. Але наші футболісти вже не раз доводили, що можуть на рівних грати навіть з найсильнішими командами. На поле, після пропуску минулої гри, також повернуться двоє найдосвідченіших гравців команди - наш капітан Максим Зайнчковський та захисник Дмитро Шевчук. Щоправда, цього разу гру пропускатимуть Володимир Праслов та Сергій Слюсар

 

Последнее изменение Пятница, 16/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework