«Атлет-Житомир» у матчі з «Медиком» знову показали вищий рівень

У неділю, 13 листопада відбувся Четвертий тур Чемпіонату Житомира по футзалу. Цього разу ФК «Атлет-Житомир» випало позмагатися із ФК «Медик».

У цьому році «Медик» підсилив свій склад, запросивши у команду сильних гравців, що грали у Вищий Лізі України, тому команда «Атлет-Житомир» була рішуче налаштована на складну боротьбу.

Гра розпочалася швидко та динамічно. Рахунок вже на першій хвилині відкрив гравець «Атлету» Дмитро Куделькін. На 5 та 14 хвилині Ярослав Аксьонов та Словінський Андрій забили ще по одному голу. Незадоволений перебігом гри «Медик» перейшли в контратаку та на 16 хвилині змогли забити м’яч у ворота суперників. Тайм завершився з рахунком 3:1.

У другому таймі боротьба виявилась складнішою. Перші 10 хвилин ніхто з команд не міг забити гол. Проте, на 33 хвилині Юрій Коваль змінив ситуацію на користь своєї команди 4:1, а на 38 хвилині Алєксєєв Романзабив вирішальний гол. Микита Тищенко на останній хвилині матчу пробивав дабл-пенальті, проте воротар суперників відбив м’яч. Кінцевий рахунок гри 5:1 на користь команди «Атлет-Житомир».

Наразі «Атлет-Житомир» стрімко підіймається по турнірній таблиці та має на своєму рахунку вже 9 очків.

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework