Бердичівський футзаліст Анатолій Доманський гратиме у Білорусі

  Бердичівський футзаліст Анатолій Доманський підписав контракт з МФК «Борисов-900» (Білорусь), який виступає у Вищій лізі Чемпіонату Білорусі з футзалу.

  Народився Анатолій Доманський 13 січня 1984 року у Бердичеві, почав займатись футболом у Бердичівській ДЮСШ, перший тренер – Ігор Леонідович Лисюк. У футболі грав за команди ФК «Бердичів», «Верест-ІНАПіК» (Дунаївці, Хмельницька область), «Система-КХП» (Черняхів, Житомирська область), «Хіммаш» (Коростень, Житомирська область), «Металург» (Малин, Житомирська область), МФК «Житомир». Першою професійною командою Анатолія Доманського у футзалі був «Контингент» із Житомира.

  Наш земляк останні два роки успішно виступав за команду «Титан-Зоря» з Покровського Дніпропетровської області, яка виступає в Екстра-лізі Чемпіонату України по футзалу. В останньому сезоні Анатолій Доманський зіграв за «Титан-Зорю» 19 матчів і забив 9 м’ячів.

  До переходу у «Титан-Зорю» бердичівлянин грав за команди «Контингент» (Житомир), «Єнакієвець» (Єнакієве), ЛТК (Луганськ), «Лукас» (Кременчук) та «Спортлідер+» (Хмельницький). Наш земляк зіграв в Екстра-лізі понад 200 матчів та забив 38 м’ячів.

Джерело: rio-berdychiv.info

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework