У Житомирі відбувся ІІ відкритий всеукраїнський турнір з футзалу «Джерело життя». ФОТОРЕПОРТАЖ

  Змагання відбулися у неділю, 3 вересня, на спортивному майданчику біля Житомирської гуманітарної гімназії №23.

  Участь у турнірі взяли 8 команд із Житомира та Києва, які представляють різні громадські організації, установи та різні професії:

  ‒ «АКВА ВІТА»;

  ‒ «АКВА ВІТА+»;

  ‒ «АЛЬФА» (команда семінарійного костелу);

  ‒ БФ  «Нехай твоє серце б’ється»;

  ‒ «Житомирська міська рада»;

  ‒ «Управління юстиції»;

  ‒ «КОНВІКТУС УКРАЇНА»;

  ‒ «STREET TEAM» (команда представників різних професії).

  «Організатором турніру є житомирська ГО “АКВА ВІТА”, яка займається ресоціалізацію та реабілітацією нарко- та алкозалежних людей, спільно з управлінням сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, Асоціацією футзалу Житомирської області. 

  Цілі турніру: налагодити зв’язки між громадськістю та органами місцевого самоврядування, пропаганда здорового способу життя, залучення усіх верств населення до спорту. Ще однією нашою ціллю є на зібрані за реєстрацію кошти придбати спортивний інвентар (футбольні, баскетбольні м’ячі, скакалки тощо). Частину з них подаруємо неповнолітнім дітям, які зараз перебувають у місцях позбавленнях волі і чекають на свій вирок. У кожної людини є шанс почати все заново, змінитися на краще. Про таких дітей ми теж не забуваємо, адже вони теж потребують уваги та підтримки. Їм теж потрібно відчувати, що вони комусь потрібні. Один спортивний м’яч ми подаруємо гімназії №23 за те, що вона дружелюбно нас зустріла і завжди йде на зустріч: дозволяє грати на спортивному майданчику. Навіть якщо ми допоможемо змінитися хоча б одній людині, то я вважаю, що ми працюємо не даремно», — говорить організатор турніру, заступник голови ГО «АКВА ВІТА» Андрій  Лямін.

  За результатами турніру переможцем стала команда  Житомирської міської ради, друге місце посіла команда з Києва «КОНВІКТУС УКРАЇНА», бронзовим призером стала команда «АКВА ВІТА». Кращим бомбардиром турніру став Артем Ражев, начальник управління муніципального розвитку міської ради.

Aqua Vita 2

Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2 Aqua Vita 2

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework