×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Підсумковий виступ бердичівських боксерів у Чемпіонаті України серед юнаків – золото, дві срібні нагороди та одна бронза

Нещодавно у Чернівцях відбувся Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2001-2002 років народження. У змаганнях взяли участь 126 спортсменів з майже усіх областей України.  Також приймали участь у Чемпіонаті України юні бердичівські боксери - вихованці ДЮСШ та СК «Крос» під керівництвом Ігоря Олеговича Сікорського.

Про це повідомляє «Ріо Бердичів».

У ваговій категорії 37 кг виступав Валід Гюльмамедов. У півфіналі бердичівлянин переміг Олега Зеленого з Львівщини, а у фіналі бердичівський спортсмен поступився Віталію Циганію з Донеччини та став срібним призером Чемпіонату України. ТакожВалід Гюльмамедовбув нагородженим Кубком «За волю до перемоги».

На жаль, у ваговій категорії 38,5 кгОлег Трокозпоступився Максиму Дзюбейло з Черкащини та у підсумку зайняв п’яте місце.

Роман Маркарянстав Чемпіоном України у ваговій категорії 44 кг. У першому бою бердичівлянин переміг Олександра Зазірного з Київщини. У півфіналі наш земляк переміг Дениса Поліщука з Вінниччини, а у фіналі Роман Маркарян виборов перемогу у Данила Аушева з Дніпропетровщини.

У фінальному поєдинку вагової категорії 52 кг бердичівлянинДанило Верезумськийпоступився Руслану Мозговому з Чернігівщини.  На шляху до фіналу бердичівський боксер переміг Андрія Сандула з Хмельниччини та Данила Левшуна з Кіровоградщини.

БердичівлянинДенис Кротюкстав бронзовим призером Чемпіонату України у ваговій категорії 54 кг. У першому  бою проти Андрія Тесака з Львівщини наш земляк переміг, у фіналі поступився Івану Глебку з Одещини.  Брат Дениса Кротюка – Кирило у тій же самій категорії зайняв п’яте місце поступившись на старті також представнику Одещини Олександру Наумову.

n3010141254

n3010141254 1

n3010141254 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework