У Житомирському національному агроекологічному університеті відзначили кращих спортсменів

   Вже традиційно наприкінці року в Житомирському національному агроекологічному університеті проводять «Вечір спортивної слави».

   На захід 30 листопада до ЖНАЕУ завітали представники влади міста та області, керівники спортивних організацій - В.А.Малюта, О.Ф.Сташенко, О.Шуршава, Ю.О.Панасюк, Г.П.Грибан, ін.

  Разом із  ректором Житомирського національного агроекологічного університету Олегом Скиданом відзначали кращих із кращих – студентів та викладачів навчального закладу, які примножують спортивну славу не лише міста, але й країни.

  «Дуже приємно провести цей вечір у колі таких людей – титулованих спортсменів, які постійно досягають високих результатів у різних видах спорту. Відзначу, що з кожним роком все більше наших студентів підкорюють спортивні вершини, а тому маємо ким пишатися і на кого рівнятися, - наголосив під час вітального виступу ректор ЖНАЕУ Олег Скидан. – Намагаємося підтримувати таких студентів, адже вони поєднують навчання із тренуваннями та змаганнями, здобуваючи нагороди, представляючи честь ВНЗ, області та країни. Безпосередньо в університеті ми також підтримуємо спортивний запал наших студентів, викладачів та співробітників, влаштовуючи спартакіади. Зокрема, у 2017 році було проведено загальну Спартакіаду серед факультетів (12 видів спорту), Спартакіаду першокурсників (11 видів спорту) та Спартакіаду «Здоров’я» серед викладачів та співробітників університету (5 видів спорту).  Загалом у нас працює 18 секцій з різних видів спорту, де підвищують свою спортивну майстерність майже 400 студентів. В університеті навчаються студенти, які займаються різноманітними командними та індивідуальними видами спорту. Я щиро дякую кафедрі фізичного виховання, усьому колективу викладачів і тренерів, за те, що усі ці роки плекають нове покоління спортсменів. Це дійсно велика робота. На базі агроуніверситету  проводиться багато різних спортивних змагань, турнірів  обласного та всеукраїнського рівня. Буквально 28 листопада вдруге проходив міський турнір з волейболу пам’яті нашого випускника – загиблого у зоні АТО 24-річного Дмитра Ільницького. Перемогу здобула чоловіча команда ЖНАЕУ. На Чемпіонаті світу з гирьового спорту кілька тижнів тому наш студент Євген Колесник виборов срібну та бронзові нагороди, виступаючи у складі збірної команди України. Такі спортивні новини маємо чи не щодня. Ми з радістю слідкуємо і за спортивними успіхами наших випускників. Безумовно, проведення ось таких заходів – це одна із можливостей подякувати усім причетним, відзначити їх внесок та налаштуватися на  хороший спортивний результат у майбутньому».

  За роки існування  ЖНАЕУ, відзначає ректор,  більше півсотні  студентів стали майстрами спорту, а 13 студентів  - майстрами спорту міжнародного класу.  Про їх  здобутки  ведучі спортивного вечора розповіли присутнім.

  У рамках вечора «Спортивної слави» відбулося нагородження перехідними кубками переможців спартакіад ЖНАЕУ. За успішне навчання та поєднання його з активною громадською роботою,   а також досягнення високих спортивних результатів були  відзначені  подарунками, медалями, подяками та почесними грамотами студенти-спортсмени.

  Грамоти й дипломи вручили викладачам кафедри фізичного виховання ЖНАЕУ -  О.С.Скорому, О.В.Ободзінській, Т.В.Курилло, П.П.Ткаченку, Д.О.Дзензелюку.

  Відзнаку «Лауреат спортивного року» у різних номінаціях   отримали ректор ЖНАЕУ О.В.Скидан, проректор з питань економічного розвитку та безпеки Ю.В.Демяненко.

  Медаллю «За відродження України»  також нагородили ректора ЖНАЕУ,  а проректора з наукової роботи та інноваційного розвитку Л.Д. Романчук  -  медаллю «За відданість справі».

  Проректор з науково-педагогічної роботи, соціального і гуманітарного розвитку І.В.Мартинчук та старший викладач кафедри фізичного виховання О.С.Скорий  мають медаль «За сумлінну працю», а завідувач кафедри фізичного виховання Ф.Г.Опанасюк - медаль «За розвиток українського спорту».

  Після завершення урочистої частини «Вечору спортивної слави» у ЖНАЕУ представили показові виступи   чемпіонів світу та Європи зі спортивної акробатики, гирьового спорту, поєдинки майстрів сучасного рукопашного бою та лицарів середньовіччя,  а також захоплюючі номери з аеробіки, стріт-воркауту, рок-н-ролу.

  Довідково: Досягнення студентів Житомирського національного агроекологічного університету протягом року:

  • Студент факультету лісового господарства, майстер спорту з греко-римської боротьби Дмитро Мірошник – чемпіон світу з греко-римської боротьби серед юнаків.
  • Студент технологічного факультету Євгеній Колесник, майстер спорту – бронзовий призер чемпіонату світу з гирьового спорту серед юніорів.
  • Студентка факультету екології і права, майстер спорту з триатлону Діана Машевська неодноразова ставала чемпіонкою України та переможницею міжнародних змагань.
  • Студент факультету обліку та фінансів, майстер спорту Дмитро Луцишин – чемпіон України з армреслінгу, учасник чемпіонату світу серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату
  • Студентка агрономічного факультету Анна Дроздова – бронзова призерка Кубку України з легкої атлетики.
  • Студент агрономічного факультету Єгор Фролов чемпіон України серед юніорів з кікбоксингу, срібний призер чемпіонату України серед дорослих.
  • Студент факультету лісового господарства Артем Левченко – чемпіон України з легкої атлетики в естафеті 4х400 м.
  • Студент факультету інженерії та енергетики Денис Кирилович – чемпіон України з дуатлону, призер Європейського фестивалю з триатлону.
  • Студентка агрономічного факультету Аліна Богачук – володарка Кубку України з боротьби самбо. 
  • Студентка факультету ветеринарної медицини Василина Домбровська – срібна призерка чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків в бігу на 100 м з бар’ерами. 
  • Студент агрономічного факультету Олександр Сорокопуд – срібний призер чемпіонату України з бодібілдингу, переможець всеукраїнських та міжнародних турнірів.
  • Жіноча збірна команда з волейболу –виборола третє місце серед студентських команд України.
  • Старший викладач кафедри фізичного виховання Тетяна Володимирівна Курилло у складі жіночої збірної команди України з баскетболу серед ветеранів стала чемпіонкою світу.
  • Студентці факультету обліку та фінансів Анастасії Єлісєєвій присвоєно почесне звання «Майстра спорту».

 Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Последнее изменение Воскресенье, 03/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework