Першоліговий житомирський ВК «Житичі» обіграв дві вищолігові та одну суперлігову волейбольні команди в обласному турнірі у Житомирі. ФОТО

  За підтримки голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми, який є і головою обласної федерації волейболу, у приміщенні ФОК «Динамо» 8‒9 грудня відбувся Відкритий обласний турнір з волейболу серед чоловіків до дня місцевого самоврядування.

  Особливістю цих змагань стало те, що в них взяли участь одразу три ліги України – першолігові місцеві «Житичі», вищолігові «Олюртранс» (м. Луцьк) та «Новатор-2» (м. Хмельницький), а також суперліговий «Буревісник-ШВСМ» (м. Чернігів).

Voleibol u FOK Dynamo 10

  Нагадаємо, що упродовж двох днів усі ці волейбольні команди грали одне із одним за коловою системою. Головним суддею турніру був Сергій Гулька з міста Тернопіль.

  За підсумком цих дводенних волейбольних баталій переможцем змагань став житомирський ВК «Житичі», друге місце посіла команда «Буревісник-ШВСМ» (м. Чернігів), володарем бронзи став луцький ВК «Олюртранс», а трішечки не вистачило фарту ВК «Новатор-2» із Хмельницького, котрий опинився на четвертому місці.

  А такими були результати матчів двох днів змагань.

  П'ятниця, 8 грудня:

ВК «Буревісник-ШВСМ» (м. Чернігів) ‒ ВК «Олюртранс» (м. Луцьк) ‒ 2:3;

ВК «Житичі» (м. Житомир) ‒ ВК «Новатор-2» (м. Хмельницький) ‒ 3:0.

  Субота, 9 грудня:

ВК «Буревісник-ШВСМ» (м. Чернігів) ‒ ВК «Новатор-2» (м. Хмельницький) ‒ 3:1;

ВК «Житичі» (м. Житомир) ‒ ВК «Олюртранс» (м. Луцьк) ‒ 3:0;

ВК «Новатор-2» (м. Хмельницький) ‒ ВК «Олюртранс» (м. Луцьк) ‒ 2:3;

ВК «Житичі» (м. Житомир) ‒ ВК «Буревісник-ШВСМ» (м. Чернігів) ‒ 3:2.

  Варто зазначити, що вже наступними вихідними, 1617 грудня, ВК «Житичі» зіграють у Тернополі під час другого туру Першості України з волейболу.

  Нагадаємо, що презентація професійного волейбольного клубу «Житичі», котрий змагатиметься у Першій лізі Чемпіонату України з волейболу, відбулася 3 жовтня у приміщенні ФОК «Динамо».

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework