Курсанти ЖВІ присягнули на вірність українському народові. ФОТО

10 грудня 2016 року у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова відбулось урочисте складання Військової присяги на вірність українському народові молодим поповненням військовослужбовців строкової служби призову “Осінь-2016 року”.

Юнаки урочисто присягли вірно і самовіддано служити Україні, сумлінно і чесно виконувати військовий обов’язок, - повідомляє прес-служба інституту.

Ритуал складання Військової присяги пройшов в урочистій атмосфері. Найтепліші привітання лунали з трибуни від Іващенко Валентини Олександрівни, матері одного з військовослужбовців строкової служби:

«Слова присяги, яку ви сьогодні склали повинні достукатися до серця і свідомості кожного з вас. Ніколи їх не забувайте, користуйтесь ними в своїй нелегкій службі. Поважайте своїх командирів, їх нелегку працю – вони під час вашої служби будуть завжди поруч і нададуть підтримку коли буде необхідно. Служіть сумлінно і чесно своїй Батьківщині, а ми, ваші батьки, завжди будемо підтримувати вас і чекати повернення додому!»

Свято завершилося святковим концертом силами учасників художньої самодіяльності навчального закладу та військового оркестру інституту.

По закінченні урочистостей відбулась зустріч командування військового інституту з рідними та близькими курсантів, яка завершилася екскурсією до Народного музею бойової слави інституту та ознайомленням з умовами проживання і служби молодих військовослужбовців.

Прочитано 476 раз

Последнее изменение Понедельник, 12/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework