Рустам Ахметов в ЖДУ імені Івана Франка ділився секретами своїх спортивних досягнень

В рамках днів Фізичної культури та спорту в Житомирському державному університеті імені Івана Франка 6 квітня завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Рустам Ахметов розповів майбутнім спортсменам секрети успіху.

Студентам факультету фізичного вихання і спорту один з найкращих радянських стрибунів у висоту 1970-х років розповів історії про те, як доля звела його зі спортом, дав поради для саморозвитку.
Рустам Фагімович родом з Бердичева, саме там він вирішив зайнятися спортом. Ідея записатися у секцію зі стрибків у висоту виникла через молоде кохання.
Коли Рустам Ахметов закінчив школу, то був вже майстром спорту, подолавши планку на висоті 2 метра 3 см.
Рустам Фагімович є автором понад 40 наукових публікацій, у тому числі двох монографій. Під його керівництвом успішно впроваджується в практику колективна науково-дослідна тема «Використання технічних засобів та тренажерів для удосконалення навчально-тренувального процесу в педагогічному вузі».
Ним створена науково-дослідницька лабораторія, виготовлені пристрої та тренажери, що сприяють раціоналізації навчально-тренувального процесу в педагогічних вузах.
Студенти залюбки слухали розповідь знатного спортсмена та були вдячні за влучні та корисні поради.


Лілія Мельник
Фото – Вікторія Васильченко

 

Последнее изменение Понедельник, 06/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework