×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський боксер виборов золото на турнірі пам'яті А.В.Суворова

З 19.08.2015 по 23.08.2015 відбувався турнір пам'яті А.В.Суворова серед чоловіків та жінок, в місті Ізмаїл Одеської області.

n 2808155596В турнірі взяли участь 97 спортсменів з різних міст України та Молдови. Житомир та клуб "Досконалість" представляли 4 спортсмени у різних вагових категоріях: Пашаєв Руслан 52кг, Пашаєв Рустам 56кг, Швець Іван 64кг та Дворнін Сергій 69кг.

Як повідомляють у департаменті сім'ї, молоді та спорту, Пашаєву Руслану випав жереб боксувати з боксером з міста Бровари Київської області, в якому Руслан переміг одноголосним рішенням суддів, у фінальному поєдинку Руслан боксував з представником міста Херсон та поступився за підсумками суми балів.

Пашаєву Рустаму випав жереб боксувати у першому поєдинку з представником міста Славутич. У напруженому та тяжкому поєдинку Рустам отримав перемогу. У фінальному поєдинку Рустам боксував з боксером міста Харків, відправивши суперника два рази у нокдаун в першому раунді, здобув впевнену перемогу технічним нокаутом, та посів перше місце.

Швець Іван у першому поєдинку боксував із боксером із міста Одеси та отримав впевнену перемогу одноголосним рішенням суддів. У другому поєдинку в Івана суперником був боксер з міста Олександрія. В тяжкому поєдинку Іван вирвав перемогу у свого опонента побувавши у нокдауні. У фінальному поєдинку Іван не зміг прийняти участь із-за травми, та посів друге місце.

Дворнін Сергій у першому двобої боксував з боксером з міста Коростень, та отримав впевнену перемогу одноголосним рішенням суддів. У другому поєдинку суперником Сергія був боксер з міста Ізмаїл. В цьому поєдинку, перемогу тяжким нокаутом в першому раунді здобув Сергій. У фінальному поєдинку суперником Сергія був боксер, майстер спорту, з міста Херсон, цей поєдинок був напруженим та тяжким для обох спортсменів в якому переможцем вийшов наш боксер з рахунком 2:1, та посів перше місце.

Последнее изменение Пятница, 28/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework