×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Черговий футбольний скандал: Основні конкуренти Коцюбко на посаду голови ЖОФФ зняли свої кандидатури

Леонід Українець та Руслан Павлюк закликали районні федерації підтримати їх у бажанні провести об’єднуючу і чесну звітно-виборчу конференцію.

n 0409155676Голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк та заступник голови Житомирської обласної організації ФСТ «Динамо» Леонід Українець знімають свої кандидатури з виборів на посаду голови Житомирської обласної федерації футболу, не братимуть участі у роботі звітно-виборчій конференції 4 вересня і не визнають її результатів. Те саме стосується і організацій, які вони очолюють. 

Про це повідомляє «Спортивний Житомир».

- Я неодноразово заявляв що звітно-виборча конференція ЖОФФ 4 вересня відбувається з порушенням норм  статуту і сподівався, що керівництво ЖОФФ дослухається. Тим паче, що Федерація футболу України теж вимагала відмінити ці вибори. На жаль, дива не сталося. Попри всі рекомендації та зауваження, ЖОФФ вибори проводить 4 вересня. Вони не є легітимними. І я не бажаю й надалі брати участь у цьому. Тому вирішив зняти свою кандидатуру а представники Житомирської районної федерації  не будуть брати участь в її роботі. Ми не хочемо працювати з обласною федерацією, якщо там не хочуть поважати нас і закон, - сказав Руслан Павлюк.

- Конференція 4 вересня є нелегітимною. Були порушені наші права і норми статуту.  Але замість виправити ситуацію, керівництво ЖОФФ почало обливати нас брудом . Тому 4 вересня відбудеться фарс і я не хочу мати нічого спільного з цим. Я завжди виступав за справедливість. Тому знімаю свою кандидатуру і взагалі не планую туди приходити. Те саме стосується і делегації ФСТ Динамо, - сказав Леонід  Українець.

Последнее изменение Пятница, 04/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework