У Житомирі розпочалася звітно-виборча конференція ЖОФФ: У залі - правий сектор та військовослужбовці, а під будівлею - працівники міліції

Сьогодні, 4 вересня у Житомирі проходить чергова звітно-виборча конференція Федерації футболу Житомирської області.

Основні питання, котрі обговорюватимуться на конференції - перевибори голови організації, підведення підсумків роботи та прийом нових колективних членів.

Саму ж конференцію можна назвати доволі скандальною, напередодні її проведення голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк та заступник голови Житомирської обласної організації ФСТ «Динамо» Леонід Українець зняли свої кандидатури з виборів на посаду голови Житомирської обласної федерації футболу. Також вони відмовилися брати участь у роботі звітно-виборчої конференції та визнавати її результати.

Окрім цього, Федерація футболу України вимагала скасувати звітно-виборчу конференцію 4 вересня через порушення статутних норм та призначити нову на інший термін. Проте, ЖОФФ проігнорувало лист ФФУ.

На звітно-виборчу конференцію приїхало 38 делегатів із 41 запрошених. Як очікувалося, конференцію проігнорували представники обласної організації ФСТ «Динамо» та Житомирської районної федерації футболу.

 

 

Последнее изменение Пятница, 04/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework