×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівська спортсменка: Чемпіонат світу пройшов для мене дуже вдало

Двоє спортсменів із Бердичева у складі національної збірної України виступали у Чемпіонаті світу з легкої атлетики в Пекіні.

n 0409155688Як повідомляє РІО Бердичів, за підсумками змагань Юрій Крімаренко у стрибках у висоту не потрапив до фіналу, а Юлія Олішевська у складі естафети у бігу 4 по 400 метрів брала участь у півфіналі, вийшла до фіналу, але за рішенням тренерського штабу до четвірки, яка виступила у фіналі, не потрапила. Ми зустрілись з Юлією Олішевською та поспілкувались з нею про її виступ на Чемпіонаті світу та рішення тренерського штабу збірної України відносно її неучасті у фіналі.

Юля, які відчуття від Чемпіонату світу?

Чемпіонат світу пройшов для мене дуже вдало - 6 місце на дорослому ЧС і ліцензія на олімпійські ігри. Фінал - це вже дуже престижно, це моє найвище досягнення, в 2012 році була Чемпіонкою Європи, але ЧС по рангу набагато вище. Сам Чемпіонат відбувся на найвищому рівні, все було цікаво, красиво, китайці завжди відрізнялися по проведенню таких заходів.

Як ти оцінюєш свій виступ у півфіналі?

Завданням, що стояло перед нашою естафетною командою, було потрапити до фіналу, тобто до вісімки найкращих команд світу. З ним ми впорались на відмінно. У півфіналі свій етап я пробігла дуже добре, стадіон мегакласний, по доріжці дуже добре було бігти, трибуни були заповнені вболівальниками і це додавало сил.

Чому тренерський штаб прийняв рішення змінити склад на фінал? Чим вони мотивували це рішення? Наскільки мені відомо, перед ЧС ти за кращими результатами входила до четвірки?

Дуже часто при потраплянні у фінал тренерський штаб за правилами змагань має право поміняти двох спортсменок на двох нових. У такому випадку дається можливість вже не чотирьом спортсменкам рахуватися у фіналі, а шести з заміною двох спортсменок на фінал. На заміну потрапила я та Ольга Бібік. За рішенням тренерської ради, звичайно, мені б хотілося пробігти і в фіналі, але проти головного тренера не підеш, хоча на відборі на Чемпіонаті України я посіла друге місце, що давало право бігти в найсильнішій четвірці української збірної. Але це їх рішення.

Які плани на найближчий час?

Зараз, звичайно, хочу відпочити трішки фізично, але найбільше морально, бо наступний рік - дуже важливий. Це - Олімпійський рік. Треба максимально зібратись, підготуватись та показати найкращий результат.

Последнее изменение Пятница, 04/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework