×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Більше десяти житомирських спортсменів претендують на участь в ХХХІ літніх Олімпійських Іграх

Про це розповів заступник голови відділення Леонід Самунь під час засідання асамблеї Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

n 2511156857"Дванадцять кандидатів сьогодні має область, двоє спортсменів вже мають ліцензії на участь в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро, це Марія Шаталова та Наталія Лупу в легкій атлетиці. Реально претендують на ці ліцензії Юлія Єлістратова, Юлія Олішевська, Тетяна Рябченко, Тетяна Лавренчук і цілий ряд інших спортсменів, які ще на сьогоднішній день у відборі в олімпійському циклі. Я думаю, що область буде мати не менше п'яти-шести учасників ХХХІ літніх Олімпійських Ігор".

Учасниця двох Олімпійських Ігор і нинішній лідер європейського рейтингу триатлоністка Юлія Єлістратова каже, що підготовка до Олімпіади нелегка, але спортсменка впевнена в хорошому результаті: "В триатлоні олімпійський відбір ще триває, він проводиться за принципом набору рейтингу. Зараз я перебуваю в середині кваліфікаційної таблиці. Відбір завершується 15 травня, але я вже веду підготовку безпосередньо до Олімпіади, а не до відбору, тому що, в принципі, все йде добре".

Спортивні функціонери говорили про необхідність кращого фінансування підготовки олімпійців. Директор управління сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь зауважила, що в проекті обласного бюджету на наступний рік для потреб відділення НОК передбачено 320 тисяч гривень проти 179 тисяч, виділених нинішнього року. Далі – справа за депутатами, як вони проголосують.

За матеріалами «Житомирська хвиля»

Последнее изменение Среда, 25/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework