×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівлянин став 10 разовим призером Чемпіонату України з боксу

З 16 по 22 листопада у Вінниці відбувся Чемпіонат України з боксу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь понад 160 найсильніших боксерів зі всієї України.

n 3011156896Бердичів у змаганнях представляли троє боксерів: гордість Українського боксу Володимир Матвійчук (вагова категорія 64 кг), а також надія бердичівського боксу, вихованці СК «Крос» Максим Чулячеєв (49 кг) та Дмитро Чулячеєв (52 кг), передає «РІО Бердичів».

Володимир Матвійчук є вихованцем бердичівської школи боксу тренера Миколи Миколайовича Самойлова. З 2005 року та по нинішній час є членом національної збірної України з боксу. Нині тренується у Клубі Боксу «Козак» (м. Київ) під керівництвом Заслужених тренерів України Матвійчука Ігоря Анатолійовича та Стащенка Сергія Афанасійовича.

У першому поєдинку Володимир Матвійчук переміг боксера з Вінницької області Олега Хмару. Наступним суперником нашого земляка став представник Кіровоградської області Владислав Дашкін. Володимир Матвійчук також здобув перемогу. У своєму третьому поєдинку за вихід до півфіналу бердичівлянин переміг боксера з Донецької області Максима Пилипця. А у півфінальному поєдинку наш земляк переміг представника Чернігівської області Дениса Песоцького. На жаль, через травму, отриману у півфінальному поєдинку, Володимир Матвійчук не зміг взяти участь у фіналі, де його суперником мав бути Іван Данча з Львівщини. До цього поєдинку наш земляк двічі перемагав свого суперника. У підсумку Володимир Матвійчук - срібний призер Чемпіонату України. Це досягнення стало для бердичівського спортсмена ювілейним. Десятий раз поспіль наш земляк став призером Чемпіонату України з боксу.

Максим Чулячеєв провів на турнірі три поєдинки. У півфінальному поєдинку поступився Денису Козаруку з Вінницької області та став бронзовим призером Чемпіонату України. Ще один наш земляк Дмитро Чулячеєв поступився у першому поєдинку Ярославу Яворському з Івано-Франківської області.

Последнее изменение Понедельник, 30/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework