«Кромберг енд Шуберт Україна» відкриває двері для житомирян та гостей міста

Компанія «Кромберг енд Шуберт Україна» – підприємство з 100% іноземними інвестиціями, яке виготовляє електричні бортові кабельні системи для автомобілів світового класу.

А саме – електричне, електронне та оптичне устаткування для автомобілів та мотоциклів марок Mercedes, Volkswagen, Audi, BMW, Porsche.

Підприємство успішно працює у 18 країнах світу, більше 38 тисяч людей виготовляють продукцію на 30 сучасних заводах. У Луцьку компанія працює вже понад 10 років, де створено понад 5,5 тисяч робочих місць.

Восени 2015 року виробництво стартувало у Житомирі. Це найбільш масштабний проект, реалізація якого розпочалася за сприяння голови облдержадміністрації Сергія Машковського. Вартість залучених інвестицій складає 30 млн євро.

На сьогоднішній день на заводі працює 800 людей, протягом року планується створити ще сотні робочих місць. Підприємство, що знаходиться в с. Оліївка, за кілька майбутніх років готує залучити до 5 тисяч працівників.

Нагадаємо, що 19 жовтня 2015 року підписано меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та «Кромберг енд Шуберт», ТОВ «Чуднівський елеватор АІК», ПП «Альфа-Фенікс» та ТОВ «Грінтех».

Підприємство ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» вирізнається не лише масштабами створення робочих місць та обсягами залучення інвестицій, а й специфікою роботи. Так як вимоги до якості продукції на найвищому рівні, тому відповідальність є одним із пріоритетів компанії.

І звичайно підприємство дбає про своїх працівників. Всі робочі місця заводу «Кромберг енд Шуберт» обладнані згідно європейських стандартів, а безпека праці, оплата та своєчасність – на найвищому рівні. На заводі діє навчальний відділ з кваліфікованими тренерами, тому кожен потенційний працівник проходить навчання за рахунок заводу.

Для того, аби ближче познайомитись із заводом, компанія «Кромберг енд Шуберт Україна» 16 квітня, в суботу, відкриває двері для всіх жителів області.

Починаючи з 15 години, на гостей та майбутніх працівників чекає екскурсія підприємством, виставка автомобілів, для яких завод випускає продукцію, майстер-класи, конкурсні завдання, квести та подарунки. А на завершення організатори порадують гала-концертом за участю українських гуртів – Друга Ріка, The Hardkiss та Dzidzio.

Завітайте до «Кромберг енд Шуберт Україна» за адресою: місто Житомир, вулиця Щорса, 236 (Покровська), територія митного терміналу.

 

Прочитано 1049 раз

Последнее изменение Пятница, 15/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework