Рятувальники провели майстер-клас під гаслом «Безпечне життя – безпечна дитина»

14 квітня на територія Стрижівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коростишівського району рятувальники спільно із представниками органів влади та педагогічним колективом навчального закладу у рамках громадської Акції «Запобігти. Врятувати. 

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
Допомогти» провели майстер-клас під гаслом «Безпечне життя – безпечна дитина». На відкриття Акції завітали понад 200 школярів.
Безпосередньо захід розпочався лінійкою на шкільному майданчику. На ній, як і на всіх наступних заходах, були присутні фахівці Управління ДСНС в області, які довели до присутніх правила безпечної поведінки у побуті та на вулиці та наголосили на значенні заходів у формуванні стереотипів безпечної поведінки та поведінки у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації.
Під час наступного етапу присутні мали змогу ознайомитися із пожежно-технічним обладнанням та бойовим одягом, що є на озброєнні рятувальників і використовується як для гасіння пожеж, так і для звільнення людей з-під завалів, під час аварій, ДТП тощо. Вогнеборці Коростишівського підрозділу Управління ДСНС в області продемонстрували свою роботу на практиці, під час гасіння умовної пожежі.
Діти з особливим задоволенням приміряли форму рятувальника і намагалися відчути себе у ролі пожежного.
У формі спортивного змагання «Пожежна естафета» школярі на час одягали бойове спорядження та збивали струменем води з підставки м’яч.
- Подібні заходи проводяться не тільки з метою навчання дітей правилам безпеки, а й для залучення молоді до професії рятувальника. Саме у такому віці, у дітей формуються характер, погляди на життя, почуття відповідальності, – зазначає начальник Управління ДСНС в області Ігор Нікітчук.
Найспритніші та найактивніші учасники отримали грамоти від рятувальників.

 

 

Прочитано 1092 раз

Последнее изменение Пятница, 15/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework