Руслан Сенічкін показав найкращі житомирські ресторани. ВІДЕО

В одному із випусків за звання найкращого ресторану змагалися заклади Житомира. Вишуканий ресторан в аристократичному стилі "Буржуа", демократичний караоке-бар Nora та заміський сімейний ресторан "Стара Губернія".

Житомирські ресторани потрапили до нового реаліті-шоу "Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним", в якому представники ресторанів з усієї України боротимуться за те, щоб саме їхній заклад конкуренти визнали найкращим.

У цьому проекті маленьке концептуальне кафе може змагатися з великим рестораном, адже не завжди модна вивіска говорить про якість послуг, що надаються. Згідно з умовами реаліті-шоу, в кожному випуску три представники ресторанів-конкурентів вирушають в гості один до одного. За результатами вечері вони виставляють господареві вечора оцінки за чотирма критеріями: концепт закладу, сервіс, кухня і чистота.

Представники ресторанів ходять в гості одне до одного, щоб оцінити конкурентів за чотирма критеріями: концепція, сервіс, кухня та чистота.

Безпристрасним народним рефері буде ведучий Руслан Сенічкін, який також виставить свій бал. Ми об'їдемо всю Україну, щоб знайти найкращих.

 

 

Прочитано 1243 раз

Последнее изменение Пятница, 15/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework