До Бердичева із зони АТО повернулися демобілізовані бійці

У Бердичеві зустріли бійців військової частини Польова пошта В3231, котрі були призвані до лав ЗСУ під час четвертої хвилі мобілізації, повернулися в розташування військової частини. 

Діти разом із дорослими раділи поверненню героїв, тримаючи в руках квіти, жовті та блакитні кульки, малюнки, обереги, передає «Житомирщина».
Звертаючись до офіцерів, сержантів і солдатів, командир військової частини сказав, що завдяки їхнім мужності та героїзму, любові до України, всебічній підтримці волонтерів, рідних вони з честю виконали поставлене перед ними вкрай важке завдання із захисту суверенітету та недоторканності держави. На жаль, у 2014 — 2015 роках військова частина втратила кількох своїх бойових побратимів, котрі, відповідно до наказу міністра оборони України, навічно занесені у списки частини. Родини полеглих військова частина підтримуватиме завжди. Учасники урочистих заходів хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих бійців.
Багато теплих слів почули на свою адресу військовослужбовці від заступника міського голови Валентини Адаменко, голови районної ради Максима Самчика, представника райдержадміністрації Валентина Осаволюка. Вони побажали військовослужбовцям міцного здоров’я, душевної гармонії, сімейного благополуччя, радості, справжнього щастя, мирного неба над головою. Частинку своїх сердець подарували бійцям діти, які щирі побажання висловили за допомогою пензлів та олівців.
Із нагоди звільнення з військової служби в запас великій групі військовослужбовців, котрі показали приклад відданого служіння Батьківщині, були присвоєні чергові військові звання, вручені відзнаки, грамоти та оголошено подяки.

 

Прочитано 831 раз

Последнее изменение Пятница, 15/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework