×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В с. Піски, що під Житомиром, невідомі перегородили річку: Громада обурена

В с. Піски Житомирського району невідомими особами для підняття рівня води було встановлено бетонні плити, якими перегороджено р. Гуйва.

n 1812157181Зазначені дії потягли за собою невдоволення місцевого населення, яке потерпає від підтоплення приватних земельних ділянок, сінокосів та пасовищ, - повідомляє Державна екологічна інспекція у Житомирській області.

Чисельні скарги громадян розглядались Державною екологічною інспекцією у Житомирській області та надавались приписи голові Пісківської сільської ради про усунення порушень вимог природоохоронного законодавства, але по причині не реагування на вимоги екологів, громадяни були вимушені провести збори за участю представників Державної екологічної інспекції у Житомирській області та Житомирського міжрайонного управління водних ресурсів. На зборах було підтверджено факт проведення самовільних робіт (без проектно-технічної документації) на р.Гуйва, який може призвести до підтоплення територій та спричинити надзвичайну ситуацію у період весняного паводку.

 На вищезазначеному заході виступив заступник начальника відділу водних ресурсів Олександр Якимчик, який повідомив присутнім про порушення вимог природоохоронного законодавства та шляхи їх усунення. Пісківській сільській раді запропоновано звернутися до Житомирського міжрайонного управління водного господарства за рекомендаціями щодо проведення спуску води з послідуючим демонтажем незаконно збудованої перегородки.

Последнее изменение Пятница, 18/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework