×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Поліцейські вилучили у бердичівлянина коноплю, яку він тримав, щоб покращувати настрій

У Бердичеві поліцейські вилучили з незаконного обігу наркотики.

l 12011695Під час проведення превентивних заходів у районному центрі правоохоронці продовжують виявляти осіб, які незаконно зберігають наркотичні засоби. Тільки за одну добу вилучено заборонені речовини у кількох місцевих жителів.

Під час інспектування однієї із кризових сімей поліцейські помітили знервованість та роздратованість господаря, який намагався щось сховати. Як з’ясувалось, чоловік зберігав у будинку поліетиленовий пакет з сухою подрібненою рослинною масою.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Свій сховок 30-річний господар влаштував у ванній кімнаті, де власне, за його поясненням, і курив коноплю, аби покращити настрій.

Пізнього вечора цієї ж доби інспектори поліції затримали на вулиці двох 28-річних бердичівлян, в яких виявили медичні шприци із коричневою рідиною.

Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції належним чином задокументували вказані факти. Виявлені речовини вилучено та направлено на експертні дослідження.

«Нині у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюють походження наркотичних речовин», – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

Чоловікам загрожує штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Последнее изменение Вторник, 12/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework