×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Що казати водіям житомирських маршруток, якщо вони відмовляють у пільговому проїзді?

Зі всіма перевізниками області домовлено, що військові та члени родин, які втратили близьких на сході, будуть їздити безкоштовно на внутрішніх обласних маршрутах загального користування.

l 130116118При чому абсолютно незалежно від кількості пільговиків в транспорті. Для інших пільгових категорій громадян в транспортних засобах передбачено 2 місця безкоштовного проїзду.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Безкоштовне або пільгове перевезення пільгових категорій пасажирів здійснюється на підставі нормативних-правових документів, зокрема законів України та постанов Кабінету Міністрів України. Чинним законодавство регламентовано, що автоперевізники мають здійснювати пільгове перевезення відповідно до вимог чинного законодавства, а відшкодування збитків від безплатних перевезень пільгових категорій громадян регулюється нормативними актами Кабінету Міністрів України із державного бюджету.

Законом України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» відсутні статті видатків на відшкодування коштів за перевезення пільгових категорій громадян на міжобласних маршрутах. З метою вирішення питання перевезення пільгової категорії громадян були направлені відповідні офіційні листи до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства фінансів України та Міністерства соціальної політики України.

Последнее изменение Среда, 13/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework