×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Старокостянтинівській ЦРЛ нове обладнання

Проблема проходження флюрографії знайома багатьом відвідувачам нашого медичного закладу.

l 130116120Обладнання, яким користувалися в лікарні, було морально і фізично застарілим, рентгенапарат працював ще з 90-х років і втратив свою діагностичну якість. Протягом тривалого часу жителі району та міста очікували на встановлення нового рентгенапарату і покращення якості надання медичних послуг. Нарешті, наприкінці минулого року така подія відбулася.

Про це повідомляє lyubar.info.

В Старокостянтинівській лікарні було встановлено сучасний рентгенологічний комплекс на 3 робочих місця вартістю понад 3 млн. грн., який було придбано за рахунок обласного бюджету. За допомогою нового обладнання лікарі зможуть вчасно діагностувати захворювання органів дихання, травлення, серцево – судинної системи, кісток і якісніше проводити лікування, а завдяки новітнім технологіям організм людини отримуватиме на 50% менше шкідливих рентгенівських променів аніж раніше. Ще перевагою цього апарату є його рухливість. Тобто, якщо до поліклініки потрапляє людина у важкому стані, або ж на інвалідному візку, то за допомогою цього апарату лікар зможе без проблем її обстежити.

Обладнання встановили у відремонтованому, за кошти виділені з районного бюджету, приміщенні.

На відкритті кабінету були присутні представники районної влади та працівники лікарні. Завідувач рентгенологічного відділення Наталя Козачук ознайомила присутніх із новим обладнанням та показала, як воно працює.

«Попередня діагностика дозволяє на 60% виявити хворобу та встановити точний діагноз. Тому значення такого апарату для людей складно переоцінити,» – зазначив головний лікар Старокостянтинівської ЦРЛ Володимир Стіхарєв.

Медичні працівники висловили сподівання на подальшу підтримку з боку влади, співпрацю та взаєморозуміння.

Последнее изменение Среда, 13/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework