×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський виш отримав відмову в запобіганні ДТП

Оскільки міська комісія з безпеки дорожнього руху офіційно відмовила Житомирському державному університету імені Івана Франка у зверненні щодо будівництва світлофорного об’єкту на розі вулиць В. Чорновола та В. Бердичівська.

l 140116137Про це йдеться у листі, який днями надійшов на адресу ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка Петра Сауха, повідомляє прес-служба університету.

У кореспонденції повідомляється, що лист ЖДУ імені Івана Франка по питанню встановлення світлофору для регулювання руху людей, велосипедів, автомобілів на пішохідному переході на розі вулиць В. Чорновола та В. Бердичівської було розглянуто виконавчими органами міської ради.

«Повідомляємо Вам, що дане питання 11.12.2015 р. розглянуто на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху, на якій прийнято рішення про відмову у будівництві світлофорного об’єкту по вказаній адресі у зв’язку з недоцільністю», - йдеться у листі.

Нагадаємо, що ще 2 листопада 2015 року Житомирський державний університет імені Івана Франка звернувся до органів міської влади з проханням розглянути можливість встановлення світлофору на пішохідному переході, який знаходиться перед будівлею центрального корпусу бібліотеки ЖДУ імені Івана Франка, на розі вулиць В’ячеслава Чорновола та Великої Бердичівської. Звернення було обумовлене численними випадками дорожньо-транспортних пригод, у тому числі й ДТП 28 жовтня 2015 року, яка призвела до травмування та смерті пішоходів.

Последнее изменение Четверг, 14/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework